Felhasználási feltételek:

Üdvözlünk az holnaAPP alkalmazásban!

Jelen Felhasználási feltételek szabályozzák az HOLNAPP-használatodat, és tájékoztatást adnak az HOLNAPP szolgáltatásról az alábbiak szerint. HOLNAPP-fiók létrehozásával vagy az HOLNAPP használatával elfogadod a jelen feltételeket.

Az HOLNAPP szolgáltatás a Földemért Nonprofit Kft által neked kínált termékek egyike. A jelen Felhasználási feltételek ennél fogva a közted és a Földemért Nonprofit Kft között létrejött megállapodásnak minősülnek.

 

Az HOLNAPP Szolgáltatás

Készek vagyunk neked az HOLNAPP Szolgáltatást nyújtani. A Szolgáltatás magában foglalja az összes HOLNAPP-terméket, -funkciót, -alkalmazást, -Szolgáltatást, -technológiát és -szoftvert, amelyet azért biztosítunk, hogy előmozdítsuk az HOLNAPP küldetését: hogy közelebb hozzunk azokhoz az emberekhez és dolgokhoz, amelyek a klímaváltozás pozitív irányú változásainak és folyamatainak elősegítésének támogatása a célja.

 A Szolgáltatást a következő szempontok jellemzik (a továbbiakban: „Szolgáltatás”):

Személyre szabott lehetőségek biztosítása alkotás, kapcsolatteremtés, kommunikáció, felfedezés, tanulás, oktatás  és megosztás céljából.

Mind különbözőek vagyunk. Szeretnénk megmutatni hogy a felhasználóink hogyan teszenk nap mint nap a klímaváltozás pozitív befolyásolása érdekében. Ezért rendszereket hozunk létre, amelyek próbálják megérteni, mi fontos neked és másoknak, és ezt az információt arra használjuk fel, hogy segítsünk neked létrehozni és fellelni a neked fontos klímatudatos élményeket, csatlakozni hozzájuk, és osztozni bennük. Ennek része az általad esetleg érdekesnek ítélt tartalom, funkciók, ajánlatok és fiókok kiemelése, és lehetőségek biztosítása, hogy az HOLNAPP-élményt megélhesd, az alapján, amit te és mások az HOLNAPPon belül és kívül tesznek.

Pozitív, befogadó és biztonságos környezet előállítása.

A közösségünk tagjainak olyan eszközöket fejlesztünk ki és használunk, valamint olyan forrásokat kínálunk, amelyek pozitív és befogadó, szemlélet fejlesztő élményekhez segítik őket, beleértve azon eseteket is, amikor úgy gondoljuk, hogy segítségre lehet szükségük. Az összes rendelkezésünkre álló információt – beleértve a te információidat is – felhasználjuk platformunk biztonságának megőrzésére. A visszaéléssel vagy káros tartalommal kapcsolatos információkat megoszthatjuk  a hatóságokkal és bűnüldöző szervekkel. További információért lásd az Adatkezelési szabályzatot.

Olyan technológiák kifejlesztése és használata, amelyek révén támogatjuk a globális felmelegedés pozitív irányú folyamatiat.

Az információk szervezése és elemzése növekvő közösségünk számára központi szerepet tölt be a Szolgáltatásunkban. Szolgáltatásunk nagy részét olyan élenjáró technológiák létrehozása és használata képezi, amelyek segítenek minket abban, hogy Szolgáltatásunkat rendkívül nagy mértékben egy kiterjedt globális közösség részére személyre szabhassuk, megóvhassuk és fejleszthessük. A technológiák – mint pl. a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás – lehetővé teszik, hogy komplex folyamatokat alkalmazhassunk a Szolgáltatásainkban. Automatizált technológiák is támogatnak minket Szolgáltatásunk működőképességének és integritásának biztosításában.

Az HOLNAPP azon Földemért Nonprofit egyik terméke , amelyek technológiát, rendszereket, elemzési adatokat és információkat – beleértve a rólad rendelkezésünkre álló információkat is (további tudnivalókért lásd az Adatkezelési szabályzatot) – osztanak meg a jobb és biztonságosabb szolgáltatások érdekében. 

Állandó globális infrastruktúra biztosítása Szolgáltatásunk számára.

Globális Szolgáltatásunk biztosításához rendszereinken átnyúlóan világszerte, beleértve a lakóhelyeden kívüli országokat is, adatokat kell megőriznünk és továbbítanunk. Ezt az infrastruktúra a Földemért Nonprofit Kft vagy leányvállalatai tulajdonában van, vagy ők üzemeltetik.

Közelebb hozzuk hozzád a márkákat, termékeket és szolgáltatásokat a neked legmegfelelőbb módon.

Az HOLNAPP-ban vagy a Földemért Nonprofit Kft egyéb termékeiből vagy külső partnerektől származó adatokat használunk fel, hogy olyan hirdetéseket, ajánlatokat és egyéb szponzorált tartalmat jelenítsünk meg neked, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak lehetnek. Törekszünk arra, hogy ez a tartalom annyira releváns legyen neked, mint minden egyéb HOLNAPP-élményed.

Kutatás és innováció.

A rendelkezésre álló információt Szolgáltatásunk tanulmányozására és a kutatásban másokkal való együttműködésre használjuk fel, hogy Szolgáltatásunkat jobbá tegyük, és hozzájáruljunk közösségünk jóllétéhez.

 

Adatkezelési szabályzat

Szolgáltatásunk nyújtásához szükség van az információid gyűjtésére és felhasználására. Az Adatkezelési szabályzat részletezi, hogyan gyűjtjük össze, használjuk fel és osztjuk meg az információkat a Földemért Nonprift Kft. termékek között. Ismerteti továbbá a számos módot, amellyel beállíthatod, hogyan kezeljük az információidat, többek között az HOLNAPP adatvédelmi és biztonsági beállításainál.

 

 

A te kötelezettségeid

A Szolgáltatás nyújtásával kapcsolatos kötelezettségünk ellentételezéseként megkérünk, hogy az alábbi kötelezettségeket vállald felénk.

Ki használhatja az HOLNAPPot? Szeretnénk, hogy Szolgáltatásunk minél nyitottabb és minél befogadóbb legyen, de azt is szeretnénk, hogy biztonságos és védett is legyen, és megfeleljen a jogszabályoknak. Ezért ahhoz, hogy az HOLNAPP-közösség tagja lehess, vállalnod kell bizonyos korlátozásokat.

Szolgáltatásuk igénybevétele 12 év alatt csak szülői felügyelettel ajnlott.

Nem lehetsz eltiltva az alkalmazandó jogszabályok alapján Szolgáltatásunk bármely részének igénybevételétől vagy a fizetéssel kapcsolatos Szolgáltatások igénybevételétől, amennyiben szerepelsz az elutasított ügyfelek hatályos listáján.

Nem tiltottuk le korábban a fiókodat a jogszabályok és szabályzataink megsértése miatt.

Nem lehetsz szexuális bűncselekményért elítélt személy.

Hogyan nem használhatod az HOLNAPPot? A széles közösségnek kínált, biztonságos és nyitott szolgáltatás megköveteli, hogy mindenki megtegye a magáét.

Nem adhatod ki magad más személynek, és nem szolgáltathatsz pontatlan információt.

Az HOLNAPP-on nem szükséges felfedned a személyazonosságodat, de köteles vagy nekünk pontos és naprakész információt szolgáltatni (beleértve a regisztrációval kapcsolatos információt is). Továbbá nem adhatod ki magad más személynek, és kifejezett engedély nélkül nem hozhatsz létre fiókot más nevében.

Nem tanúsíthatsz jogsértő, félrevezető vagy tisztességtelen magatartást, és nem használhatsz fel információt jogellenes vagy nem megengedett célra.

Nem sértheted meg (és másokat sem támogathatsz ebben vagy ösztönözhetsz erre) a jelen Feltételeket és szabályzatainkat, különösen ideértve az HOLNAPP közösségi irányelveit, az HOLNAPP platformhasználati szabályzatát és a Zenére vonatkozó irányelveket. 

Nem hajthatsz végre olyan tevékenységet, amely korlátozza vagy akadályozza a Szolgáltatás működését.

Nem kísérelheted meg jogosulatlan módon fiókok létrehozását vagy információkhoz való hozzáférést vagy információk gyűjtését.

Ez az automatizált módon, kifejezett engedélyünk nélküli fióklétrehozást és információgyűjtést is magában foglalja.

Nem kísérelheted meg fiókod (beleértve a felhasználónevedet is) bármely vonatkozásának megvásárlását, eladását vagy átruházását, és nem igényelheted, gyűjtheted össze és használhatod fel más felhasználók bejelentkezési adatait és névjegyeit.

Nem tehetsz közzé magánjellegű vagy bizalmas információkat, továbbá nem folytathatsz olyan tevékenységet, amely sérti mások jogait, beleértve a szellemi tulajdonjogokat is.

Itt további információt találsz többek között arról is, hogyan jelenthetsz olyan tartalmakat, amelyek a véleményed szerint sértik a szellemi tulajdonhoz fűződő jogaidat.

Előzetes írásbeli hozzájárulásunk nélkül nem használhatsz tartománynevet vagy URL-címet a felhasználónevedben.

A tőled kapott engedélyek. Megállapodásunk részeként megadod nekünk a Szolgáltatás biztosításához szükséges engedélyeket.

Nem kérünk tulajdonjogot a tartalmaidra, de engedélyezed nekünk a felhasználásukat.

A tartalmaddal kapcsolatos jogaid változatlanok maradnak. Nem tartunk igényt az általad a Szolgáltatásban vagy a Szolgáltatáson keresztül közzétett bármilyen tartalmadra. Ehelyett, amikor megosztasz, közzéteszel vagy feltöltesz valamilyen szellemi tulajdonjog által védett tartalmat (például fényképeket vagy videókat) a Szolgáltatásunkban vagy azzal kapcsolatban, ezzel nem kizárólagos, jogdíjmentes, átruházható, allicencbe adható és az egész világra kiterjedő felhasználási engedélyt adsz nekünk a tartalom tárolására, felhasználására, terjesztésére, módosítására, futtatására, másolására, nyilvános előadására vagy megjelenítésére, lefordítására vagy belőle származékos művek létrehozására (az adatvédelmi és alkalmazási beállításaidnak megfelelően). Ezt az engedélyt a tartalmad vagy a fiókod törlésével bármikor megszüntetheted. Ugyanakkor a tartalom továbbra is megjelenik, ha megosztottad másokkal, és ők nem törölték. Ha további tájékoztatásra van szükséged azzal kapcsolatban, hogyan használjuk fel az információkat, és hogyan kezeljük, illetve töröljük az általad biztosított tartalmat, olvasd el az adatkezelési szabályzatot.

Engedély a felhasználóneved és a profilképed, valamint a kapcsolataidra és a fiókokkal, hirdetésekkel és szponzorált tartalmakkal kapcsolatos műveleteidre vonatkozó információk felhasználására.

Engedélyezed nekünk, hogy a Földemért Nonprofit Kft termékekben megjelenített fiókok, hirdetések, ajánlatok vagy más, általad követett vagy kezelt hirdetés jellegű tartalom mellett vagy velük kapcsolatban ellenszolgáltatás nélkül feltüntessük a felhasználónevedet, a profilképedet, valamint műveleteidre (például kedvelések) vagy kapcsolataidra (például követések) vonatkozó információkat. Megmutathatjuk például, hogy kedveltél egy olyan márka által létrehozott szponzorált bejegyzést, amely fizetett nekünk hirdetései HOLNAPPon való megjelenítéséért. Az egyéb tartalommal kapcsolatos műveleteket és más fiókok követéseit illetően a hirdetésjellegű tartalommal kapcsolatos műveleteket és a szponzorált fiókok követéseit csak azok láthatják, akik jogosultak az adott tartalom vagy követés megtekintésére. Hirdetési beállításaidat is tiszteletben tartjuk. További információt a hirdetési beállításokról itt találsz.

Elfogadod, hogy a Szolgáltatással kapcsolatos frissítéseket tölthetünk le és telepíthetünk készülékedre.

 

További jogok, amelyeket fenntartunk

Ha fiókodhoz felhasználónevet vagy hasonló azonosítót választasz, módosíthatjuk, amennyiben helyénvalónak vagy szükségesnek tartjuk (például ha sérti más szellemi tulajdonjogait, vagy másik felhasználónak adod ki magadat).

Ha olyan tartalmat használsz fel, amelyet a mi szellemi tulajdonjogunk véd, és amelyet mi teszünk közzé a Szolgáltatásunkban (például általunk biztosított képek, tervek, videók vagy hangok, amiket az általad létrehozott vagy megosztott tartalomhoz hozzáadsz), az ilyen tartalommal kapcsolatban, kivéve, ami a tied, minden jogot fenntartunk.

Csak a Márkahasználati irányelvekben kifejezetten megengedettek szerint vagy előzetes írásbeli engedélyünkkel használhatod fel szellemi tulajdonunkat és védjegyeinket vagy egyéb hasonló megjelölésünket.

Tőlünk kapott írásbeli engedéllyel vagy nyílt licenccel kell rendelkezned, hogy a forráskódunkat átdolgozhasd, származékos mű alapjaként használhasd fel, visszafejthesd, vagy bármely más módon kinyerd tőlünk.

Tartalomeltávolítás és a fiókod letiltása vagy megszüntetése

Bármilyen, a Szolgáltatásban általad megosztott tartalmat vagy információt eltávolíthatunk, ha úgy ítéljük meg, hogy az sérti a jelen Felhasználási feltételeket, szabályzatainkat (beleértve az HOLNAPP közösségi irányelveit), vagy ha ezt jogszabály előírja. Azonnali hatállyal megtagadhatjuk vagy megszüntethetjük a Szolgáltatás egészének vagy részének nyújtását (a fiókod megszüntetését vagy felfüggesztését is ideértve), ha: egyértelműen, súlyosan vagy ismételten megsérted jelen Felhasználási feltételeket, szabályzatainkat (beleértve az HOLNAPP közösségi irányelveit), ha ismételten megsérted mások szellemi tulajdonjogait, vagy ha ezt jogszabály előírja. Ha intézkedünk a tartalmad eltávolításáról közösségi irányelveink megsértése miatt, vagy felfüggesztjük vagy megszüntetjük a fiókodat, erről szükség esetén értesíteni fogjuk. Ha úgy véled, hogy fiókodat tévedésből szüntettük meg, fel szeretnéd függeszteni vagy véglegesen törölni kívánod fiókodat, lépj kapcsolatba velünk

Az általad törölt tartalom korlátozott ideig biztonsági másolatokban fennmaradhat, és továbbra is látható marad, ahol mások azt megosztották. A jelen bekezdés és az alábbi „Megállapodás – mi történik, ha nem fogadjuk el?” című szakasz a fiókod megszüntetése vagy törlése után is alkalmazandó lesz.

 

Megállapodás – mi történik, ha nem fogadjuk el?

Megállapodásunk.

Ha a Szolgáltatásban zenét használsz fel, zenére vonatkozó irányelveink, az API használata esetén pedig a platformhasználati szabályzatunk is vonatkozik rád. Egyéb funkciók vagy kapcsolódó szolgáltatások igénybevétele esetén lehetőséget biztosítunk további feltételek elfogadására, amelyek ugyancsak részét fogják képezni megállapodásunknak. Ha például fizetési funkciókat veszel igénybe, meg fogunk kérni, hogy fogadd el a közösségi fizetési feltételeket. Amennyiben az adott feltételek bármelyike ellentmond a jelen megállapodásnak, az egyéb feltételek lesznek alkalmazandók.

Ha a jelen megállapodás bármely része nem érvényes, a fennmaradó rész továbbra is hatályban marad.

Megállapodásunk bármilyen módosítása vagy a megállapodással összefüggő jogról való lemondás csak írásban, aláírásunkkal ellátva történhet. Ha elmulasztjuk a jelen megállapodás bármely rendelkezésének érvényesítését, az nem minősül jogról való lemondásnak.

Minden jogot fenntartunk, amelyet kifejezetten nem engedtünk át neked.

Ki rendelkezik jogokkal a jelen megállapodás alapján?

A jelen megállapodás nem biztosít jogot külső feleknek.

A jelen megállapodásból eredő jogaidat és kötelezettségeidet a beleegyezésünk nélkül nem ruházhatod át.

Jogaink és kötelezettségeink másokra átruházhatók. Ez például a tulajdonjogunk megváltozása (például egyesülés, felvásárlás vagy üzletrész értékesítése) esetén, illetve jogszabály által előírt esetben fordulhat elő.

Ki a felelős, ha valami történik?

Szolgáltatásunkat elvárható szakértelemmel és gondossággal biztosítjuk neked a szolgáltatási környezet biztonságos, megbízható és hibamentes fenntartása érdekében, de nem tudjuk szavatolni, hogy Szolgáltatásunk mindig megszakítás, késedelem vagy hiányosságok nélkül fog működni. Amennyiben elvárható szakértelemmel és gondossággal jártunk el, nem vállalunk felelősséget: olyan veszteségekért, amelyek nem a jelen Feltételek általunk való megszegéséből vagy egyébként a mi magatartásunkból erednek; olyan veszteségekért, amelyeket a jelen Feltételek elfogadásakor sem te, sem mi ésszerűen nem láthattunk előre; bármilyen mások által közzétett sértő, helytelen, obszcén, jogszabályellenes vagy más módon kifogásolható tartalomért, amellyel a Szolgáltatásunkban találkozhatsz; továbbá az ésszerű befolyásunkon kívüli eseményekért.

A fentiek nem zárják ki és nem korlátozzák a felelősségünket gondatlanságunkkal okozott halálesetért, személyi sérülésért vagy csalárd hamis állításért. Továbbá nem zárják ki vagy korlátozzák a felelősségünket semmilyen más esetben sem, ahol ezt jogszabály nem teszi lehetővé.

Hogyan kezeljük a vitákat?

Ha magánszemély fogyasztó vagy, és életvitelszerűen az Európai Unió egyik tagállamában élsz, akkor a velünk szemben a jelen Feltételekből eredően vagy azokkal kapcsolatban felmerült követelésedre, annak jogalapjára vagy a jogvitára („követelés”) nézve ezen tagállam törvényei alkalmazandók, és a követelést az arra joghatósággal rendelkező tagállam bármely illetékes bíróságánál rendezheted. Minden más esetben hozzájárulsz, hogy a követelést Írország valamely illetékes bíróságánál rendezzük, és hogy a jelen Feltételekre és bármely követelésre nézve Írország törvényei alkalmazandók, tekintet nélkül a kollíziós szabályokra.

Kéretlen anyagok.

Mindig nagyra értékeljük a visszajelzéseket vagy egyéb javaslatokat, azonban ezeket mindennemű korlátozás vagy téged illető ellenszolgáltatás kötelezettsége nélkül felhasználhatjuk, és nem vagyunk kötelesek bizalmasan kezelni őket.

A jelen Feltételek módosítása

Fenntartjuk a Szolgáltatás és szabályzataink módosításának jogát, és előfordulhat, hogy a jelen Feltételeket meg kell változtatnunk, hogy minél pontosabban tükrözzék a Szolgáltatást és szabályzatainkat. Ellenkező jogszabályi rendelkezés hiányában értesíteni fogunk (például Szolgáltatásunkon keresztül) a jelen Feltételek módosítása előtt legalább 30 nappal, és lehetőséget biztosítunk arra, hogy átnézd azokat még hatályba lépésük előtt. Ezután ha továbbra is igénybe veszed a Szolgáltatást, azzal elfogadod a módosított Használati feltételeket. Ha nem fogadod el a jelen vagy a frissített Feltételeket, itt törölheted a fiókodat.

 

2020. 11. 05.                                holnAPP Mobilaklamzás

Földemért Nonprofit Kft.